top of page
Left Wing by Adrian Vrican.jpeg

Your body is a temple for your spirit

Jouw lichaam is een tempel, en die moet je met respect behandelen. 

Wij helpen je jouw persoonlijke doelen te behalen. Ieder lichaam is anders en vergt individueel verschillende aanpak. Heb jij lichamelijke klachten? Vind je het lastig jezelf te motiveren?  Zit je niet lekker in je vel of ervaar je stress? Dan zijn body & mind niet aligned. Waar we jou in gaan begeleiden is deze twee weer samen te brengen en werken we aan sterker lichaam waardoor je weer een  positieve mindset krijgt.

_ (11).jpeg

Let's connect

Hier gaan we kennismaken, dit gesprek is geheel vrijblijvend. We vinden het belangrijk om het traject in te stappen met wederzijds vertrouwen.

Personal

Wanneer het traject start gaan we dieper in op persoonlijk vlak, eventuele lichamelijke blokkades onderzoeken en jouw persoonlijke doelen concreet maken

Mentor

Hier gaan we aan de slag met de persoonlijk op maat gemaakte aanpak voor jou om je gewenste doelen te behalen. Ons streven is Body & Mind aligned.

Keep going

Om te zorgen dat je de geleerde technieken en tools onder de knie hebt duurt het traject zo lang als jij denkt dat nodig is. Wil je blijven trainen dan kun je naast het traject een abonnement afsluiten.

Boek hier jouw training

We can guide you

to the best version of you

bottom of page