top of page
SUPPORT BLACK ART.jpeg

MINDSEt IS everything

Wij helpen jou je persoonlijke doelen te behalen op persoonlijk en professioneel vlak. Dit doen we d.m.v NLP techniek, communicatieve, meditatieve & spirituele begeleiding. Dit traject is heel persoonlijk gericht, en vergt individueel verschillende aanpak. Misschien ben jij opzoek naar jezelf? Is je leven op dit moment een chaos? Heb je moeite trauma’s te verwerken? Loop je tegen obstakels aan op werk? Ben je onzeker op de werkvloer of wil je gewoon meer communicatie vaardigheden om beter te kunnen managen? Ons doel is je handvaten te geven meer balans te vinden, privé of op werk.

OUr process

_ (11).jpeg

Let's connect

Hier gaan we kennismaken, dit gesprek is geheel vrijblijvend. We vinden het belangrijk om het traject in te stappen met wederzijds vertrouwen.

Personal

Wanneer het traject start gaan we dieper in op persoonlijk vlak en eventuele blokkades en problemen onderzoeken​. Dit is essentieel bij het toepassen van de juiste aanpak.

Mentor fase

Hier gaan we aan de slag met de persoonlijk op maat gemaakte aanpak voor jou om je blokkades aan te pakken. Hier start jouw reis naar een gebalanceerd leven.

Work on you for you

Om te zorgen dat je de geleerde technieken en tools onder de knie hebt duurt het traject zolang als wij denken dat nodig is. You are capable of more then you know.

OUR
services

Coaching

I am in balance pakket

 • trauma’s verwerken

 • persoonlijk gericht

 • balans in jouw leven terugvinden

 • positive mindset

 • persoonlijke doelen behalen

 • NLP 

 • goede communicatie skills

 • obstakels aanpakken

 • zelfverzekerd op de werkvloer

 • Prive/werk balans

 • Constructie management

Intra business

Confidence pakket

Client Review Testimonial 5 Star Instagram Post (1).png

Ik ben voor het eerst in contact gekomen met Laurens zo'n 12 jaar geleden toen ik op mn zwaarst was vlak na mijn zwangerschap. Bijna 20 kilo te zwaar waardoor ik fysieke klachten kreeg maar ook een extreem laag zelfbeeld had. Ik zat in een neerwaartse spiraal waardoor ik nog meer ging eten. Stap voor stap heeft Laurens mij meegenomen naar een gezondere levensstijl. Door middel van het juiste voedingsadvies, een combinatie van begeleid cardio en fitness, maar ook het bespreken van mentale blokkades boekte ik meer en meer progressie en ging steeds beter in mijn vel zitten. Elke keer als ik het zat was en geen motivatie meer had wist Laurens mij weer terug in het zadel te krijgen. Met als resultaat dat ik binnen 8 maanden 20 kilo kwijt was. Voor mij blijft op gewicht blijven en sporten een uitdaging, en elke keer als ik merk dat ik de grip begin te verliezen, dan zoek ik Laurens weer op en ga weer een periode bij hem 'onder behandeling'. Hij weet me dan weer te motiveren, me sterker te laten voelen en die kilootjes die er toch stiekem weer bij waren gekomen af te krijgen.

Daphne

Selfcare is not an expense, 

it's an investment

bottom of page