top of page

Get in Touch

Zandvoort

KVK 66355257

+31 6 39775877

 • Facebook
 • LinkedIn
 • Instagram

Thanks for submitting!

FAQ

Om de meeste gestelde vragen te verduidelijk zonder enig contact te hoeven leggen zijn hier de meest gestelden vragen speciaal voor jou overzichtelijk beantwoord.

 • Waar vinden de personal trainingen plaats?
  De personal trainingen vinden voor het grootste gedeelte plaats in de privé studio van Youareone, deze is gevestigd in Zandvoort. Buiten de studio om kunnen er op meerdere locaties training gegeven worden. Denk hierbij aan de sportschool in jouw omgeving, in de natuur of in een ruimte bij jouw thuis. Youareone staat open voor elke locatie zolang deze ruimte geschikt is voor een training, neem gerust contact op om naar de mogelijkheden te vragen.
 • Heb ik terug komende kosten bij het afsluiten van de begeleiding?
  De begeleiding van Youareone zijn eenmalig kosten, dit houdt in dat je het gekozen begeleidingspakket eenmalig betaald en niet vast zit aan maandelijkse kosten. Hierdoor kan je zonder problemen stoppen met de begeleiding wanneer het traject afgelopen is.
 • Is een combinatie maken van verschillende diensten mogelijk?
  De website geeft de meest gekozen diensten weer. Wanneer je voor het behalen van een doel van meerdere diensten zou willen gebruik maken bij Youareone is dat mogelijk. In een intake gesprek worden vragen en onduidelijkheden gelijk beantwoord en wordt er samen met de trainer gekeken naar de mogelijkheden in betrekking tot jouw doel! Vraag hier een gratis intake gesprek aan of neem contact op.
 • Wat houdt dieet begeleiding in en is het relevant voor mij?
  Het volgen van een dieet is niet alleen voor personen die willen afvallen. Het eten naar je lichamelijke behoeftes is iets wat weinig personen doen. Wanneer je eet naar je lichamelijke behoeftes zal je buiten het bereiken van je ideale gewicht ook toenemen in energie. Wanneer je dieet begeleiding bij Youareone volgt wordt je ondersteund en ontvang je coaching naar een gezond eetpatroon met daarbij bewustwording wat voeding met je doet. Een afgestemde voedingspatroon gebaseerd op jouw behoeftes is voor iedereen relevant.
 • Kan ik met meerdere personen trainen en op welk tijdstip kan ik terecht?
  Youareone biedt ook trainingen met meerdere personen, in de personal training studio wordt met maximaal 2 personen tegelijk getraind. De prijs blijft ongeacht het aantal personen het zelfde. Wanneer er training op een andere locatie plaats vindt kunnen er meerdere personen tegelijk training ontvangen mits de ruimte dat toestaat. ​ Er wordt op maandag tot donderdag vanaf 06:00 tot 21:00 training gegeven, vrijdag worden er trainingen gegeven van 06:00 tot 14:00. In het weekend wordt er geen training gegeven.
bottom of page