OVER

Op 100 meter afstand van het Zandvoortse strand is de trainingsstudio van Youareone gevestigd, een prive studio met alle attributen die nodig zijn om iemands levensstijl volledig te kunnen veranderen. In deze studio staat privacy tijdens het trainen op plek 1. In een afgesloten ruimte worden 1 op 1 trainingen verzorgd die jou helpen richting jouw persoonlijke doel!

LAURENS VAN OOIJEN

Eigenaar Youareone

Wanneer ontwikkelde jij je passie voor sport?

- Mijn passie voor sport ontwikkelde toen ik was begonnen met vechtsporten.

Dit was te danken aan de vele pesterijen op school en een stressvolle thuissituatie. Zo werd sport een uitlaatklep en voel ik me tot de dag van vandaag het best als ik in de gym een bokszak tegen kom.

Sinds wanneer is voeding/gezonde levensstijl zo belangrijk voor jou geworden?

- Voeding is voor mij een grote rol gaan spelen toen ik ben begonnen met IFBB wedstrijden. Hier is voeding cruciaal. ​

Waar ben je het meest trots op? (sport carrière)

- Ik ben het meest trots op de prestatie die ik heb behaald in 2015 in Beverwijk waar ik eerste ben geworden. Het vele trainen en inzet hiervoor werd beloond.

Waarom wil je andere zo graag helpen?

- Ik kan niemand helpen, ik begeleid mensen om het beste uit zichzelf te halen. Iedereen ontwikkeld zich anders door zijn/haar ervaringen en emoties. Hierop pas ik mij aan en kijk per persoon wat ze precies nodig hebben om samen ons doel te bereiken.

Wat is jou levensmotto?

- Haal het beste uit jezelf!

Training locaties

Workout anywhere, anytime

Privé studio in Zandvoort

Op 100 meter afstand van het Zandvoortse strand is de trainingsstudio van Youareone gevestigd, een prive studio met alle attributen die nodig zijn om iemands levensstijl volledig te kunnen veranderen. In deze studio staat privacy tijdens het trainen op plek 1. In een afgesloten ruimte worden personal trainingen, zelfverdediging trainingen en zelfs yoga lessen gegeven.

ERVARINGEN

07e8b6b4-7060-40e7-9ffe-092290a06d27.JPG

2010/2011

World Wushu championships

Laurens behaalde hier de 2e plek. Hij werd eerste met Deng Feng.

© 2020 By YOUAREONE.